Fotografie Melanie


 

Ik verzorg fotoshoots op locatie. Een groot voordeel van mijn werkwijze ten opzichte van andere, is dat we samen de visagie en de styling doen. Daardoor kunnen we de prijs laag  houden.

                              Een greep uit wat ik doe:

                            * Bruiloften en partijen

              * Kinderfoto's

                         * vriendinnenfeestjes

              * Dierenfoto's

                                * Fotoshoots voor tieners 

                 * Duofotoshoots

                                                                 * (profiel) foto's voor sociaal media of website

                                 * glamour-en beautyfoto's

 

 

 

WAT IS MIJN VISIE?

Visagie, styling en fotografie zijn bij mij nauw met elkaar verbonden, want samen vormen zij het resultaat! Verder draagt ook een ontspannen sfeer hieraan bij. Mijn gasten voelen zich bij mij altijd op hun gamak en dat zie je op de foto's. Op mijn foto's zie jij eruit als een professioneel model!

 

Ik luister goed naar je wensen. Jij geeft aan wat je wilt en wat je niet wilt. De kracht en de uitstraling van mijn modellen vormen het uitgangspunt van mijn werk.  Zo krijg je een heel natuurlijk resultaat.

Voor Fotografie ga je naar Melanie

 

Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen

Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.